Geven

Wilt u samen met Kansfonds omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving? Dan staan we u graag bij met deskundig advies over schenken en nalaten. Klik voor meer informatie op de linkerknop. Wilt u direct een bedrag schenken? Klik dan op de rechterknop.

Wij geven aan mensen in situaties die je je nauwelijks kunt voorstellen. Vaak blijven die uitzichtloze situaties generaties lang bestaan. Dit willen we helpen doorbreken met de projecten die we steunen.

houder fonds op naam

Waarom geven?

Wie geeft via Kansfonds, geeft aan de kwetsbaarsten in onze samenleving, die de aansluiting dreigen te missen. Om welke reden ook. Ze hebben geen contacten met anderen in de buurt. Ze leven in armoede. Ze hebben geen veilig thuis meer of zijn slachtoffer van geweld. Ze worden ernstig beperkt door een handicap. Of worstelen met veel problemen tegelijkertijd. Jaarlijks maakt Kansfonds ruim 500 projecten mogelijk die hun uitzichtloze situatie helpen doorbreken. Dat doen we met hulp van mensen zoals u. Mensen die geven om een ander.

Waaraan geven?

Via Kansfonds steunt u plaatselijke initiatieven, in de buurt of in de wijk, waarin mensen omzien naar de kwetsbaarsten. Hulp die dichtbij is en persoonlijk, heeft immers het meeste effect heeft. Vooral als die hulp naadloos inhaakt op de problemen die kwetsbare mensen zelf ervaren. Al onze projecten spreken de kracht aan die mensen in zich hebben. Dat maakt hun zelfredzaamheid groter. Geven via Kansfonds is geven aan projecten die er echt toe doen. En die hoop bieden in uitzichtloze situaties.