Je hebt het recht…

We leven in een mooi land. Nederland. Met elkaar. Maar als je net even verder kijkt is dat lang niet altijd zo. Er zijn veel mensen kwetsbaar door bijvoorbeeld armoede of eenzaamheid. Overal om je heen liggen kansen om kwetsbaren weer onderdeel van onze samenleving te maken. Soms moet je ze alleen even zien.

Je hebt het recht te geven om een ander

Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Elk jaar steunen we ruim 500 kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. Zo zorgen we met elkaar voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.

Ook jij hebt het recht om te geven om een ander. Sterker nog, we hebben jouw hulp nodig. Je kunt geven in tijd, maar ook in geld. Iedere vorm van doneren is wenselijk. Maar wij begrijpen goed dat je dan eerst meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen.

Ben je geïnteresseerd om hier meer over te weten? Klik dan nu op onderstaande knop en schrijf je in voor een reeks van vier nieuwsbrieven die je de komende drie weken van ons ontvangt. Zo geven we jou ook het recht om te geven om een ander!

Meer weten?

Schrijf je in!

Meteen geven?

Wie geeft via Kansfonds, geeft aan de kwetsbaarsten in onze samenleving, die de aansluiting dreigen te missen. Om welke reden ook. Ze hebben geen contacten met anderen in de buurt. Ze leven in armoede. Ze hebben geen veilig thuis meer of zijn slachtoffer van geweld. Ze worden ernstig beperkt door een handicap. Of worstelen met veel problemen tegelijkertijd. Jaarlijks maakt Kansfonds ruim 500 projecten mogelijk die hun uitzichtloze situatie helpen doorbreken. Dat doen we met hulp van mensen zoals u. Mensen die geven om een ander.

Ons structureel of eenmalig steunen?

Doneer direct