60 jaar Kansfonds

Op 7 september 2017 bestaat Kansfonds 60 jaar. Al 60 jaar werken we aan een samenleving waarin niemand buitengesloten raakt. En al helemaal niet als het even tegenzit. Al 60 jaar werken we aan een samenleving waarin kwetsbare mensen kunnen rekenen op waardigheid, respect en een steuntje in de rug. Onze verjaardag was aanleiding voor een aantal mooie gebeurtenissen en initiatieven.

Koningin Maxima viert verjaardag Kansfonds mee

Koningin Máxima vierde onze verjaardag met ons mee. Daarvoor bracht ze op 22 augustus 2017 een werkbezoek aan één van de initiatieven die door Kansfonds wordt ondersteund, het inloophuis Jessehof in Delft.

Lang leve de vrijwilliger!

Ze worden ook wel ‘het cement van de samenleving’ genoemd: vrijwilligers. In alle projecten die Kansfonds steunt, spelen vrijwilligers een belangrijke rol. Zonder hun tijd, liefde en energie zouden de meeste projecten eenvoudigweg niet kunnen bestaan. In ons jubileumjaar zetten we deze vrijwilligers daarom graag in het zonnetje. We stellen ze graag aan u voor:

Angela Doebar, vrijwilligster bij Hotspot Hutspot
Sjoerd Klumpenaar, vrijwilliger bij Dien je Stad

Kent u ook een vrijwilliger die in het zonnetje gezet mag worden? Wat maakt ‘uw’ vrijwilliger zo bijzonder? En waarom draagt u hem of haar voor? Stuur uw nominatie snel naar mede@kansfonds.nl. En wie weet staat hun verhaal binnenkort hier en krijgen ze een leuk cadeautje.

Persoonlijke verhalen over omzien naar een ander

Peter Faber, Bright Richards en Bas Bons namen ons op 7 september 2017 in een TedX presentatie mee op hun persoonlijke reis. En hoe die reis ze inspireerde om zich in te zetten voor een ander.

Bekijk ook de verhalen van Peter Faber en Bright Richards.