Projectpartners in beeld rondom The Passion

Kansfonds is partner van de achtste editie van The Passion. Waarom? Het thema is dit jaar ‘Ik zie jou’ en sluit daardoor naadloos aan bij de missie van Kansfonds waarin het omzien naar kwetsbare mensen centraal staat. The Passion – het muzikale spektakel waarin het paasverhaal wordt verbeeld- vindt dit jaar plaats op 29 maart vanuit de Amsterdamse Bijlmer.

In onze dichtbevolkte hoofdstad leven mensen dicht naast elkaar, maar vaak ook langs elkaar heen. In de Bijlmer spelen veel maatschappelijke problemen maar tegelijkertijd is het een broedplaats voor talent en volop in ontwikkeling. Het is dan ook een wijk waar Kansfonds veel projecten financiert.

In de aanloop naar The Passion zullen we daarom zes filmpjes posten over onze projectpartners in de Bijlmer. Mediapriester Roderick Vonhögen gaat langs bij deze inspirerende initiatieven waarbij kwetsbare mensen geholpen worden, zodat niemand buitengesloten raakt.

Het kompas van het werk van Kansfonds is het katholiek sociaal denken. Het is een waardevolle inspiratiebron waaruit wij putten om mensen op een eigen en eigentijdse manier te steunen.

De filmpjes zijn hier te zien. Veel kijkplezier!

The Passion 2018 in de Bijlmer