Extra hulp voor kwetsbare groepen tijdens corona crisis

De noodzakelijke maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bedwingen, zorgen met name bij kwetsbare groepen voor veel problemen. Zoals mensen die leven in armoede en dak- en thuislozen. Wij zijn al in overleg met de voedselbanken óf en hoe wij hen extra kunnen steunen. Heb je extra (financiële) hulp nodig voor activiteiten om kwetsbare groepen door de corona crisis heen te loodsen, neem dan contact op met de adviseurs van Kansfonds. Wij denken graag met je mee.

Contact

Veel medewerkers van Kansfonds werken de komende tijd vanuit huis. Je kunt voor alle vragen en opmerkingen contact opnemen met het algemene nummer van Kansfonds: 035 – 624 96 51. Wij verbinden je dan zo snel mogelijk door naar een adviseur of je wordt terug gebeld.

Op een andere manier helpen?

Wilt u geen aanvraag indienen, maar wel uw steentje bijdragen? Een financiële bijdrage is zeer welkom. Daarmee kunnen wij de meest kwetsbaren steunen. Juist nu.

Doneer direct