The Passion zoekt alternatief om het paasverhaal te vertellen

Verhaal van verbinding en hoop nu belangrijker dan ooit

De omroepen EO en KRO-NCRV, producent Mediawater en gaststad Roermond werken aan een alternatief scenario voor The Passion, de muzikale vertelling over het lijden en sterven van Jezus. Het evenement kan dit jaar als gevolg van de coronamaatregelen niet in de geplande vorm met publiek doorgaan. Alle partijen voelen de urgentie om het verhaal van de verbinding van God met mensen, en tussen mensen onderling, juist in deze tijden van onzekerheid te laten horen. Er wordt intensief samengewerkt aan een versie die past bij deze bijzondere omstandigheden.

Kansfonds is trotse partner van The Passion. Zodra er meer bekend is over een alternatief scenario, zullen wij dit via onze gebruikelijke kanalen met je delen.

Meer weten?

Bekijk het officiële persbericht.

Lees meer