Mede magazine in een nieuw jasje

Met trots presenteren wij ons nieuwe magazine: Mede Mogelijk Maken!

Het blad heeft een kersvers ontwerp, met meer ruimte om de krachtige deelnemers, initiatiefnemers en vrijwilligers achter de projecten een podium te geven. Naast de mooie vormgeving is ook de naam van het blad veranderd. Van Mede naar Mede Mogelijk Maken.

Mensen die klaarstaan voor een ander. Dat is de essentie van elk project dat Kansfonds steunt. Om deze initiatieven te laten slagen, zijn vele handen en harten nodig. Van donateurs en vrijwilligers tot professionals, politici en initiatiefnemers. De titel Mede Mogelijk Maken doelt op de kracht van ieders bijdrage, en de grenzeloze mogelijkheden die we samen hebben.

Mede Mogelijk Maken gaat over mensen. Mensen die het waard zijn om gezien en geholpen te worden. En mensen die zich inzetten om de levens van anderen waarde, kleur en perspectief te geven. Als ze samen komen ontstaat er magie.

We zijn erg blij met ons nieuwe magazine en de mogelijkheden die het ons biedt om iedereen te betrekken bij de projecten waar we ons voor inzetten. We hopen dat je ervan geniet, en nog beter ziet welke werelden er schuilgaan achter prangende problemen en inspirerende initiatieven. En hoe je mooie dingen Mede Mogelijk Maakt, samen met ons.

Benieuwd naar het nieuwe magazine?

Mogelijkmakers, Kartrekkers en Krachtpatsers. Je leest er meer over in onze nieuwe Mede!

Bekijk magazine

‘Waar de vroegere Mede na lezing wegging, gaat Mede Mogelijk Maken mee met de tijdschriften die rond gaan. Van “folder” naar “tijdschrift”. Een terechte promotie. Meer ruimte voor uitgebreidere kennismaking met verschillende projecten en een duidelijker beeld van wie en wat de medewerkers van Kansfonds precies doen. En dat in een prettige vormgeving. Proficiat!’

Marijke Wieringa