Coronacartoons: bestel of win het boek en steun Kansfonds

Cartoonist René Krewinkel put veel inspiratie uit de coronacrisis. Hij vroeg zich af: zou dat voor andere striptekenaars ook zo zijn? Een oproep leverde vierhonderd ingezonden cartoons op. De mooiste, leukste en vooral grappigste strips zijn gebundeld tot een boek: Corona, Cartoons in Lockdown. Met de opbrengst steunen de cartoonisten Kansfonds.

Bestel het boek en steun Kansfonds

De ruim tachtig cartoons van 15 cartoonisten in dit boek vertellen samen het bijna ongeloofwaardige verhaal van de maanden die we in afzondering doorbrachten. Dé ultieme samenvatting van de coronacrisis. En met de aankoop van dit boek steun je de projecten van Kansfonds voor de meest kwetsbare mensen.

Bestel het boek

Winactie

De winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen.