Coronacartoons: bestel of win het boek en steun Kansfonds

Cartoonist René Krewinkel put veel inspiratie uit de coronacrisis. Hij vroeg zich af: zou dat voor andere striptekenaars ook zo zijn? Een oproep leverde vierhonderd ingezonden cartoons op. De mooiste, leukste en vooral grappigste strips zijn gebundeld tot een boek: Corona, Cartoons in Lockdown. Met de opbrengst steunen de cartoonisten Kansfonds.

Bestel het boek en steun Kansfonds

De ruim tachtig cartoons van 15 cartoonisten in dit boek vertellen samen het bijna ongeloofwaardige verhaal van de maanden die we in afzondering doorbrachten. Dé ultieme samenvatting van de coronacrisis. En met de aankoop van dit boek steun je de projecten van Kansfonds voor de meest kwetsbare mensen.

Bestel het boek

Winactie

Ken je iemand die wel een opsteker kan gebruiken? Kansfonds geeft 2 personen de mogelijkheid om het boek Corona, Cartoons in Lockdown cadeau te doen. Aan iemand die je wilt bedanken, die altijd klaar staat voor een ander, of die juist nu wat extra aandacht verdient. Vul onderstaand formulier in en laat ons voor 1 augustus weten wie we binnenkort mogen verrassen.

Persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.