‘Gewoon Geld Geven’ in het Financieele Dagblad

Vandaag in het Financieele Dagblad: een advertentie van ftrprf over ons nieuwe programma Gewoon Geld Geven. Wat gebeurt er als je geld geeft aan mensen die in armoede leven, en zij zélf mogen bepalen hoe ze dat geld besteden? En welke uitdagingen brengt dit met zich mee?

Over het programma

Gewoon Geld Geven is een gedurfde aanpak die in Nederland nog niet eerder werd onderzocht. Als de pilot een succes is, volgt een grootschalig experiment van twee jaar. In de nieuwe Mede lees je meer over ons nieuwe programma en het onderzoek in samenwerking met Roeland van Geuns, lector Armoede Interventies aan de Hogeschool van Amsterdam.

De advertentie in het FD:

Ook 'gewoon geld geven'?

Wil je dit innovatieve project financieel steunen? Je gift komt voor de volle 100% ten goede aan ons programma Gewoon Geld Geven.

Doneer direct