Projectaanvraag ‘Alle jongeren een thuis’

In Nederland leven 12.000 geregistreerde dak- en thuisloze jongeren. Vind jij ook dat iedere jongere recht heeft op een thuis? En geloof jij ook dat we door praktische kennis te bundelen, kunnen bijdragen aan een structurele oplossing voor dak- en thuisloze jongeren? Doe dan mee aan het programma 'Alle jongeren een thuis'.

Meedoen kan op twee manieren

  1. Projectfinanciering
    Vraag financiering aan voor een project dat bijdraagt aan een thuis voor jongeren.
    Er is plek voor maximaal 15 projecten. De selectie doen we samen met ex- dak en thuisloze jongeren. Alle projectpartners doen ook mee als actieonderzoeker. We leggen je op deze pagina uit welke projecten we zoeken en de richtlijnen en procedure daarbij.
  2. Actieonderzoek
    Heeft jouw project al financiering? Doe dan mee als actieonderzoeker.
    Actieonderzoek vormt een vast onderdeel van het programma, ook bij de projecten die we wel financieren. Het is een methodiek gericht op het doorlopend leren en reflecteren binnen een project. Heb je een project met een bewezen aanpak of goede resultaten? Een project dat je graag wilt delen omdat je trots bent op wat er wordt bereikt? Sluit je dan aan bij ons programma door actieonderzoeker te worden van jouw eigen project. Op deze pagina lees je alles over actieonderzoek en het indienen van de aanvraag daarvoor.

Deadlines projectaanvraag

Dien vóór maandag 19 oktober 2020 een vooraanvraag in bij Kansfonds en uiterlijk zaterdag 31 oktober 2020 de volledige aanvraag. Deze deadlines gelden zowel voor de aanvraag van projectfinanciering als actieonderzoek.

Lees alles over het programma 'Alle jongeren een thuis'

In dit bericht lees je alles over het nieuwe programma van Kansfonds voor dak- en thuisloze jongeren.