Voordeelagenda 2020 – Proeverij bij De Prael

Kansfonds steunt kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. Zoals brouwerij De Prael die speciale bieren maakt en een prettige en persoonlijke werkplek biedt aan mensen met een psychiatrische achtergrond.

De Prael werd zestien jaar geleden door Arno Kooy en Fer Kok opgericht voor mensen die op de arbeidsmarkt steeds buiten de boot vallen. De Prael vindt namelijk dat iedereen een kans verdient. De één werkt zeven dagen, de ander zeven minuten, maar iedereen is onderdeel van dezelfde grote familie. Fer: ‘Wat een ander sociaal vindt, vinden wij doodnormaal.’

De Nationale Postcode Loterij helpt

Jaarlijks maakt de Nationale Postcode Loterij het werk van tientallen maatschappelijke organisaties mogelijk. Ook dat van Kansfonds. Van elk verkocht lot gaat tenminste 40% van de aankoopprijs naar goede doelen. Mede dankzij de Nationale Postcode Loterij kan Kansfonds jaarlijks ruim 500 initiatieven steunen die opkomen voor kwetsbare mensen.

Ieder jaar ontvangen deelnemers aan de loterij een agenda vol leuke voordeeltjes, aangeboden door de organisaties die steun ontvangen van de Postcode Loterij.

In samenwerking met Brouwerij De Prael biedt Kansfonds korting op een bierproeverij die bestaat uit 5 speciaalbiertjes (proefglaasjes) met uitleg en nootjes.

Gebruik maken van deze aanbieding?

Speciaal aan de leden van de Postcode Loterij biedt De Prael een bierproeverij aan met korting.

U krijg 1,50 korting p.p. (maximaal 2 personen per bon) op de normale prijs van 10,- p.p. U betaalt dus slechts 8,50 p.p. Let op: Aanmelden via onderstaand formulier is verplicht. Neem uw bevestiging van inschrijven mee naar De Prael samen met de kortingsbon uit de Voordeelagenda.

Reserveren

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ