Direct doneren

Niemand kan zonder thuis. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft. Geef jij ook thuis?

Je kunt altijd opzeggen. Vragen? Bel naar 035-6249651.

Dit kunnen wij met je donatie doen

Kansfonds helpt de samenleving thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

Met jouw donatie kunnen we:

  • Projecten voor dak- en thuisloze jongeren initiëren, ontwikkelen en ondersteunen.
  • Gezinnen die leven in armoede financieel ondersteunen en onderzoeken we wat hiervan de effecten zijn.
  • 40 inloophuizen helpen om een gastvrije en warme plek te bieden voor mensen zonder thuis.

Mijn moeder zei altijd: Iedereen is het kind van een vader en een moeder. Ieder mens is het waard om geliefd te worden en waardig behandeld te worden.

Donateur

Contact

Heb je vragen over jouw donatie of wil je je donatie aanpassen? Neem dan contact op met onze collega. Zij helpt je graag verder. Mail haar op fondsenwerving@kansfonds.nl.