Help mee

Wil je samen met Kansfonds omzien naar de meest kwetsbare mensen in onze samenleving? Steun ons dan. Kansfonds is een erkend goed doel bij het CBF, de toezichthouder op erkende goede doelen in Nederland. Honderd procent van je geld gaat naar de projecten die wij ondersteunen! We staan je graag bij met deskundig advies over schenken en nalaten.

Van geven word je rijker

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

Wat steun je?

Kansfonds steunt plaatselijke initiatieven, in de buurt of in de wijk, waarin mensen omzien naar de meest kwetsbare mensen. Hulp die dichtbij is en persoonlijk heeft tenslotte het meeste effect, vooral als die hulp naadloos inhaakt op de problemen die kwetsbare mensen zelf ervaren. Al onze projecten spreken de kracht aan die mensen in zich hebben. Dat maakt hun zelfredzaamheid groter. Geven via Kansfonds is geven aan projecten die er echt toe doen. En die hoop bieden in uitzichtloze situaties.

Mijn kinderen hebben geen toekomst meer, anderen wel. Onze kinderen stonden altijd klaar voor iedereen. Hoe zij in het leven stonden, inspireerde ons om weer verder te gaan, op een positieve manier. Een fonds op hun naam bekrachtigt dat.

Evert van Zijtveld Verloor zijn kinderen en schoonouders bij de MH17-ramp

Waarom geven?

Wie geeft via Kansfonds, geeft aan de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, die de aansluiting dreigen te missen. Om welke reden ook. Ze hebben geen contacten met anderen in de buurt. Ze leven in armoede. Ze hebben geen thuis meer of zijn slachtoffer van geweld. En vaak worstelen ze meerdere problemen tegelijkertijd. Jaarlijks maakt Kansfonds ruim 500 projecten mogelijk die hun uitzichtloze situatie helpen doorbreken. Dat doen we met hulp van mensen zoals jij. Mensen die geven om een ander.

Zo kun je helpen

Eerst meer weten?

Benieuwd voor welke thema’s wij ons inzetten? Bekijk dan de themapagina’s op deze website. Je kunt ook geheel vrijblijvend een gratis proefexemplaar van ons magazine Mede Mogelijk Maken aanvragen.

Contact

Wil je meer weten over hoe je kunt helpen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.