Help mee

Wil je samen met Kansfonds thuisgeven aan de meer dan 1 miljoen mensen zonder thuis in ons land? Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’? Gedurfde oplossingen uitproberen? Én een vliegwiel zetten op wat werkt? Net zo lang tot iedereen een thuis heeft? Help ons dan thuisgeven aan meer dan 1 miljoen mensen. Kansfonds is een erkend goed doel bij het CBF, de toezichthouder op erkende goede doelen in Nederland. Honderd procent van je geld gaat naar de projecten die wij ondersteunen. We staan je graag bij met deskundig advies over schenken en nalaten.

Van geven word je rijker

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

Wat steun je?

Kansfonds steunt plaatselijke initiatieven, in de buurt of in de wijk, waarin mensen thuisgeven. Hulp die dichtbij is en persoonlijk heeft tenslotte het meeste effect, vooral als die hulp naadloos inhaakt op de problemen die mensen zonder thuis zelf ervaren. Ook zoeken we naar gedurfde oplossingen en zetten we een vliegwiel op wat werkt. Al onze projecten en programma’s spreken de kracht aan die mensen in zich hebben. Dat maakt hun zelfredzaamheid groter. Geven via Kansfonds is geven aan initiatieven die er echt toe doen. En die hoop bieden in uitzichtloze situaties.

Mijn kinderen hebben geen toekomst meer, anderen wel. Onze kinderen stonden altijd klaar voor iedereen. Hoe zij in het leven stonden, inspireerde ons om weer verder te gaan, op een positieve manier. Een fonds op hun naam bekrachtigt dat.

Evert van Zijtveld Verloor zijn kinderen en schoonouders bij de MH17-ramp

Waarom geven?

Wie geeft via Kansfonds, geeft aan de meer dan 1 miljoen mensen in ons land die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft. Dat doen we met hulp van mensen zoals jij. Mensen die geven om een ander.

Zo kun je helpen

Thuis – wie speelt er mee?

Thuis – de escape game

Met de escape game hopen we een ervaring over te brengen en daarover in gesprek te gaan. Wie kunnen de game spelen? We bieden ‘Thuis’ aan partijen aan die zich willen verbinden aan ons programma ‘Alle jongeren een thuis’. Benieuwd of de game iets voor jou of je organisatie is?
Nieuws
Lees het artikel

Eerst meer weten?

Benieuwd voor welke thema’s wij ons inzetten? Bekijk dan de themapagina’s op deze website. Je kunt ook geheel vrijblijvend een gratis proefexemplaar van ons magazine Mede Mogelijk Maken aanvragen.

Contact

Wil je meer weten over hoe je kunt helpen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.