Grote gift

Met jouw gift kunnen we een wezenlijk verschil maken. We spreken van een grote gift bij een donatie vanaf 5.000 euro per jaar. Bij een grote gift is het mogelijk een specifiek programma te steunen en overleggen we graag hoe we samen met jouw bijdrage onze impact voor mensen zonder thuis kunnen vergroten.

Fonds op naam

Een Fonds op naam instellen binnen Kansfonds kan vanaf 50.000 euro. Meer informatie hierover vind je via de knop hieronder.

Lees meer over het instellen van een Fonds op naam

Een wezenlijk verschil maken

Samen ontdekken we hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. We proberen gedurfde oplossingen uit. Én we zetten een vliegwiel op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

Met jouw grote gift kunnen we bijvoorbeeld:

  • Een doorbraak realiseren en dak- en thuisloze jongeren aan een thuis helpen.
  • Gezinnen die leven in armoede financieel ondersteunen en onderzoeken wat hiervan de effecten zijn.
  • Inloophuizen helpen om een gastvrije en warme plek te bieden voor mensen aan de rand van onze samenleving.

Hoe slecht het ook met je gaat, er is altijd hoop op een betere toekomst. Iedereen verdient dat. Ik kende Kansfonds niet, maar uit hun visie sprak voor mij veel hoop. De waarden komen erg overeen met die van mij. Ik besloot donateur te worden. Financieel heb ik het inmiddels goed en ik besefte me vorig jaar dat ik die rijkdom graag deel. Ik ben erg dankbaar dat ik dit nu kan doen.

Esther Davidson donateur

Fonds Paget

In 2022 is het familiefonds Fonds Paget (opgericht in 1728, na het overlijden van Maria Paget) opgeheven en opgegaan in Kansfonds. In overleg met de Stichting Fonds Paget heeft Kansfonds het geld dat beschikbaar kwam, besteed aan het programma Fonds Franciscus. Met deze waardevolle bijdrage helpen we inloophuizen een warme en veilige plek bieden aan iedereen zonder een thuis.

Persoonlijk contact

Bij giften vanaf 5.000 euro kan je rekenen op een vast contactpersoon. Zij is betrokken en integer, kent jouw wensen, adviseert je en houdt je persoonlijk op de hoogte van de besteding van jouw gift en alle relevante ontwikkelingen.

Wil je een grote gift doen? Wil je dat jouw donatie aan een specifiek doel besteed wordt? Denk je aan een Fonds op naam? We gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te verkennen.