Thuis – de escape game waarmee je thuis geeft

Heb jij al eens een escape game gespeeld? Je vindt ze voor alle leeftijden en denkniveaus. Van digitale varianten, tot bordspellen en spellen op bijzondere locaties. Erg leuk om te doen. Maar meestal ook niet meer dan dat: een aangenaam tijdverdrijf. Tot nu toe. Want nu is er Thuis – de escape game van Kansfonds.

Met Thuis verplaats je je in de belevingswereld van Daphne, één van de vele dakloze jongeren die ons land telt. Je ervaart de uitdagingen waar jongeren als zij dagelijks mee te maken hebben en na afloop praat je hier met je team en de spelbegeleiders (ervaringsdeskundige jongeren en/of medewerkers van Kansfonds) over door.

Het nagesprek was ontzettend waardevol: mooi om zo direct vragen te kunnen stellen aan jongeren die weten wat het is om geen dak boven je hoofd te hebben.

Melanie Oderwald – Ruijsbroek wethouder Midden Delfland

En alsof dat niet al waardevol genoeg is, help je ons met je deelname ook nog eens thuisgeven. Want het volledige bedrag dat je aan ons betaalt om het spel te kunnen spelen, bestemmen wij als donatie aan ‘Alle jongeren een thuis’, ons programma waarmee we de oorzaken van dak- en thuisloosheid onder jongeren aanpakken. Je geeft dus letterlijk thuis!

Wat denk je, lukt het jou en je team om Daphne aan een dak boven haar hoofd te helpen?

Lees meer over de escape game Thuis

Contact

Wil je meer informatie over het spel en de kosten? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen.