Mede

Een blad over medemensen en medeleven. Over medestanders en medeverantwoordelijkheid. Dat is Mede, het magazine van Kansfonds.

Trots delen we in Mede de verhalen die we tegenkomen in ons werk. Vertellen we over maatschappelijke problemen én oplossingen. En laten we u kennismaken met de mensen die ons inspireren; de professionals en vrijwilligers wiens werk wij mede mogelijk maken.

Lees in deze editie het verhaal van Frans:

 

‘Ik ben gescheiden, en thuis zit ik maar alleen. Eerder hadden we een buurthuis waar je een praatje kon maken. Toen dat werd gesloten, liep ik een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Ik kon wel aanschuiven bij een van de bankjes waar mensen een praatje maken, maar dat doe ik niet zo makkelijk. Maar nu is er dus De Koffiebus, dé ontmoetingsplek voor de buurt. Gemoedelijk en laagdrempelig.’

 

Het hele magazine is hier te lezen.

Abonneer op Mede

Wilt u het MEDE magazine elk kwartaal gratis in uw brievenbus ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Voorgaande edities teruglezen? Dat kan hier.

Kansfonds gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier ons Privacy Statement.

“Ik vind het een cadeautje om het blad te lezen. Iedere keer word ik geraakt door de verhalen. Er  gebeuren mooie dingen om ons heen, mede via Kansfonds.”

Mevrouw De Bruin, abonnee van Mede