Twee jongens achter draaitafel

Alles voor een doorbraak

Nederland telt 8.500 geregistreerde dak- en thuisloze jongeren. Ze lopen vast in de bureaucratie en hebben een doorbraak nodig. Kansfonds maakt deze doorbraken mogelijk met bureaucratievrij geld. Dat is financiële hulp zonder ingewikkelde voorwaarden, dus zonder bureaucratie. Help je mee?

Wat we mogelijk maken met bureaucratievrij geld
We besteden bureaucratievrij geld aan dát wat een jongere direct nodig heeft om snel uit de problemen te komen. Van een borg en eerste maand huur, tot schuldsanering, een opleiding of begeleiding. In veel gevallen bespaart het de maatschappij geld. Soms wel tienduizenden euro’s. Want als we zouden wachten en niet direct helpen, zijn veel ingrijpender maatregelen nodig die vaak veel kostbaarder zijn.

Je kunt altijd opzeggen. Vragen? Bel naar 035-6249651.

Wat levert dat op, bureaucratievrij geld?

Regelmatig lopen jongeren vast in regels en procedures. Om zo’n situatie te doorbreken of om dakloosheid te voorkomen kan een relatief klein – vrij te besteden – bedrag een groot verschil maken. Bekijk hoe in de video’s.

  • Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

    Thuisloze jongeren
  • Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

    Thuisloze jongeren

Partnerschap

Wil je structureel doorbraken voor jongeren mogelijk maken en helpen om hun leven weer op de rit te krijgen? We gaan graag met je in gesprek over samenwerking. Neem contact op met onze adviseur filantropie.