Gewoon geld geven

De gevolgen van langdurige armoede zijn groot: het kan leiden tot stress, verminderde gezondheid, opvoedproblemen, uitsluiting en soms zelf het missen van een dak boven je hoofd. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing die simpel en vernieuwend is en uitgaat van een positief mensbeeld.

Samen met de Hogeschool van Amsterdam gaan we mensen in armoede gewoon geld geven. Daarmee maken we het mogelijk dat gezinnen in armoede zélf bepalen waar ze het meeste behoefte aan hebben. We onderzoeken de effecten van deze aanpak. En zoeken zo naar effectieve oplossingen om armoede in Nederland te bestrijden.

Wil jij onze aanpak ondersteunen? Help ons dan met een financiële bijdrage. Alle steun is welkom en komt geheel ten goede aan ons programma.

Je kunt altijd opzeggen. Vragen? Bel naar 035-6249651.

‘Gewoon geld geven’ is ónvoorwaardelijk geven. Dat maakt in essentie het verschil. Niet voor een ander beslissen wat nodig is of toegestaan. Ik doneer daarmee niet alleen een (kleine) financiële bijdrage maar vooral ook vertrouwen in de ander: jij weet wat je verder brengt. Dat gun je ieder mens!

Marjolein Grootes Donateur

Contact

Wil je meer weten over doneren aan ons programma Gewoon Geld Geven? Neem contact op met onze collega. Zij helpt je graag verder. Mail haar op fondsenwerving@kansfonds.nl.