Werken bij

Bij Kansfonds werken we met een klein en professioneel team, vanuit ons kantoor in Hilversum. De samenstelling van het team stemmen we naadloos af op de missie en uitdagingen van ons fonds.

Samenstelling team

We zoeken in ons team altijd naar een balans van verschillende competenties en ervaringen die elkaar goed aanvullen. De mensen in het team zijn bijvoorbeeld thuis in programma-advisering, projectmanagement, communicatie, fondsenwerving, financiën en personeelsbeleid. Kansfonds investeert graag in zijn mensen. We stellen competentieprofielen op en geven medewerkers de kans zich verder te professionaliseren. Dat is goed voor hen én voor het fonds.

Vacatures

Kansfonds is een vooruitstrevend fonds en volop in beweging. In de huidige maatschappelijke context zijn de uitdagingen groot, en daarmee ook onze ambitie. Wil jij je inzetten om mensen in Nederland zonder thuis écht verder te helpen? Kom dan werken bij Kansfonds en help ons thuisgeven!

Medewerker project- en donateursadministratie

Op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor onze project- en donateurs administratie (20-36 uur). Reageren op deze vacature kan tot 6 maart 2024.

Social media specialist

Daarnaast voegen we graag een social media specialist (32-36 uur) toe aan ons team.