Omzien naar elkaar, juist nu

De noodzakelijke maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bedwingen, zorgen met name bij kwetsbare groepen voor veel problemen. Want mensen zonder thuis kunnen niet thuis blijven, mensen die leven in armoede kunnen niet hamsteren en eenzame ouderen kunnen niet vragen of iemand boodschappen voor ze meeneemt.

Extra geld voor corona-initiatieven

Om te kunnen blijven omzien naar de meest kwetsbaren in onze samenleving, stelt Kansfonds extra geld beschikbaar. Initiatieven die extra hulp nodig hebben om kwetsbare groepen door deze crisis heen te loodsen, kunnen contact opnemen met onze projectadviseurs. We denken graag met ze mee. Wilt u meer weten? Lees dan hier verder.

Ook bijdragen?

Wilt u geen aanvraag indienen, maar wel uw steentje bijdragen? Een financiële bijdrage is zeer welkom. Daarmee kunnen wij de meest kwetsbaren steunen. Juist nu.

Doneer direct

Corona-initiatieven die wij steunen

Wij zijn blij en trots om te vermelden dat wij € 300.000 in het Calamiteitenfonds van Voedselbanken Nederland hebben gestort. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het beschikbaar houden van voedsel voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, juist nu. Lees hier meer over onze steun aan de voedselbanken.

Momenteel zijn wij druk bezig om alle corona-aanvragen te behandelen. Deze alinea zal dan ook aangevuld worden.

‘De manier waarop Kansfonds ons steunt in deze crisisperiode is echt hartverwarmend. Ze hebben ontzettend snel geschakeld om ons te kunnen voorzien van de steun die nu zo hard nodig is. Wij, en met ons alle klanten van de voedselbanken in Nederland, zijn Kansfonds dan ook erg dankbaar.’

Caroline van der Graaf-Scheffer, bestuurslid bij Voedselbanken Nederland