Geef gerust aan een goed doel, aan Kansfonds bijvoorbeeld

Misschien heeft u de spots op de radio wel gehoord; deze week is de campagne Geef Gerust van start gegaan. Een campagne die mensen wil wijzen op het belang van het CBF-keurmerk voor goede doelen.

Het CBF keurmerk voor Erkende Goede Doelen

Het CBF is een organisatie die goede doelen controleert. Het CBF let erop dat er met iedere euro die een goed doel ontvangt zorgvuldig wordt omgegaan, dat er verantwoording wordt afgelegd over de uitgaven en dat het doel bijdraagt aan een betere wereld. Alleen als aan alle eisen voldaan wordt, krijgt een goed doel het CBF keurmerk. Kansfonds is sinds 2005 een Erkend Goed Doel, herkenbaar aan het CBF-keurmerk.

Wilt u samen met Kansfonds omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, dan weet u, dankzij het keurmerk, dat u gerust kunt geven. We staan u graag bij met deskundig advies over schenken en nalaten.