“Na mijn vijfde ben ik nooit meer thuis geweest. Nergens.”

Deze terloopse opmerking van Jan raakt je diep. Want wat is je leven zonder dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort?

Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die dat moeten missen. Mensen met talenten, dromen en idealen. Maar zonder thuis. Je zou willen dat we dat iedereen konden bieden. En het mooie is: dat kán ook. Bijvoorbeeld met uw nalatenschap.

Kansfonds helpt thuisgeven. Al meer dan 65 jaar. We onderzoeken de maatschappelijke oorzaken van ‘geen thuis’. En ontdekken hoe het anders kan. We toetsen gedurfde oplossingen aan de praktijk. En werken nauw samen met alle partijen die iets kunnen betekenen om dit mogelijk te maken. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft. 

U heeft de sleutel

Help ons thuisgeven. Laat uw huis (of een gedeelte daarvan) na aan Kansfonds. Weten hoe dat werkt? Vraag de brochure aan. Met aangrijpende verhalen van mensen die het zonder thuis hebben moeten doen. En hoe Kansfonds eraan werkt, om dak- en thuisloosheid uit te bannen.  

1Uw gegevens
2Uw adres
  • Brochure ‘Wat is thuis?’ aanvragen

    * = verplichte velden
  • Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en verstrekken die nooit aan derden. We nemen doorgaans nog 1x contact met u op. De ervaring leert, dat er altijd wel een vraag is die we kunnen beantwoorden. Dus dat doen we graag. Bekijk onze privacy verklaring.

ANBI-status

Kansfonds heeft een ANBI-status (door de Belastingdienst aangewezen als algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat wij geen belasting over de nalatenschap hoeven te betalen. Uw nalatenschap  gaat dus volledig naar het project of thema waarnaar uw hart uitgaat.

Contact

Hebt u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.