Geven als bedrijf

Iéder mens telt. Daar geloven wij in bij Kansfonds. Juist daarom zien we om naar de meest kwetsbare mensen, zoals dak- en thuislozen, ongedocumenteerden of mensen die in ernstige armoede leven. Dat doen we met hulp van mensen zoals jij. Mensen die geven om een ander. Onmisbaar hierbij is de steun van bedrijven. Help ook mee en doneer via jouw bedrijf.

Je kunt altijd opzeggen. Vragen? Bel naar 035-6249651.

Dit kunnen wij met je donatie doen

We steunen lokale initiatieven, bieden een vangnet waarin mensen naar elkaar omzien en werken aan structurele oplossingen waarmee de oorzaken aangepakt worden die problemen in stand houden.

Met jouw donatie kunnen we:

  • Projecten voor dak- en thuisloze jongeren initiëren, ontwikkelen en ondersteunen.
  • Gezinnen die leven in armoede financieel ondersteunen en onderzoeken we wat hiervan de effecten zijn.
  • 75 inloophuizen helpen om een gastvrije en warme plek te bieden voor mensen aan de rand van onze samenleving.
  • Jaarlijks ruim 500 lokale initiatieven voor de meest kwetsbare mensen mogelijk maken. 

Op mijn 20ste kreeg ik onverwacht toch de mogelijkheid om te gaan studeren. Toen heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat iemand in je gelooft en je een kans geeft. Ik studeerde uiteindelijk af als architect. Dankbaar voor deze kans geef ik nu via mijn architectenbureau structureel aan dakloze jongeren. Om hen te steunen, maar bovenal te inspireren.

Marcel Heijmans Studio Architectura

Contact

Heb je een vraag over jouw donatie of wil je met jouw bedrijf op een andere manier bijdragen? Vanaf 5.000 euro per jaar is het ook mogelijk om een specifiek project te steunen. Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op met onze adviseur filantropie.