foto LEVANTO groep

Bijdragen als bedrijf

Niemand kan zonder thuis. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Onmisbaar hierbij is de steun van bedrijven. Help ook mee en doneer via jouw bedrijf of neem contact op voor een partnerschap op maat.

Partnerschap
We gaan graag met jou in gesprek over samenwerking. Wil je dat jouw donatie aan een specifiek doel besteed wordt? Denk je aan een Fonds op Naam? Of wil je ook kennis en expertise inzetten?

Vanaf 5.000 euro per jaar is het mogelijk een specifiek project te steunen en overleggen we graag hoe we samen met jouw bijdrage onze impact voor mensen zonder thuis kunnen vergroten.

Je kunt altijd opzeggen. Vragen? Bel naar 035-6249651.

Op mijn 20ste kreeg ik onverwacht toch de mogelijkheid om te gaan studeren. Toen heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat iemand in je gelooft en je een kans geeft. Ik studeerde uiteindelijk af als architect. Dankbaar voor deze kans geef ik nu via mijn architectenbureau structureel aan dakloze jongeren. Om hen te steunen, maar bovenal te inspireren.

Marcel Heijmans Studio Architectura

Dit kunnen wij met je donatie doen

Samen ontdekken we hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. We proberen gedurfde oplossingen uit. Én we zetten een vliegwiel op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

Met jouw donatie kunnen we:

  • Projecten voor dak- en thuisloze jongeren initiëren, ontwikkelen en ondersteunen.
  • Gezinnen die leven in armoede financieel ondersteunen en onderzoeken we wat hiervan de effecten zijn.
  • 75 inloophuizen helpen om een gastvrije en warme plek te bieden voor mensen aan de rand van onze samenleving.

Mijn persoonlijke waarden zijn balans in wat je doet en waar je in gelooft. Gemeenschappelijkheid en respect voor iedereen. Tijdens de eerste coronagolf vielen er bij ons bureau Brand Specials enkele werkzaamheden weg en zochten we naar een waardevolle manier om onze betrokkenheid te tonen. We zijn niet direct mensen die aan het zorgbed staan, maar we konden wel onze creativiteit inzetten om geld in te zamelen voor een goed doel. We ontwikkelden het concept ‘Vlag voor Nederland’ waarin een vlag met de tekst ‘Samen Sterk’ centraal stond. De opbrengsten kwamen vervolgens ten gunste van Kansfonds. Zo haalden we gelden op voor voor hen die het zo hard nodig hadden en zetten we onze expertise op gebied van conceptontwikkeling en communicatie in samenwerking met Kansfonds in.’

Bas de Zeeuw Brand Specials

Contact

Heb je een vraag over jouw donatie of wil je met jouw bedrijf op een andere manier bijdragen? Neem dan contact op met onze adviseur filantropie.