Zet je huis en hart open…

URBN Village LR 24_alle jongeren een thuis

… voor een thuisloze jongere

Heb je ruimte over in jouw huis? En wil je iets betekenen voor een jongere die net op eigen benen gaat staan, maar nog wel wat steun kan gebruiken? Dan is Kamers met Aandacht misschien iets voor jou! Kamers met Aandacht werft kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die net even een tussenstapje nodig hebben voordat ze geheel zelfstandig kunnen wonen.

Meld je aan bij Kamers met Aandacht

Via Kamers met Aandacht vond Jasper zijn thuis bij Helenus en Schenly. Bekijk de video hier

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

André de Ruiter_ex-dakloze_tablet

… voor een economisch dakloze

Onder de Pannen is een landelijk initiatief dat langdurige dakloosheid voorkomt. Dit is hard nodig, want op straat komen te staan na een scheiding of faillissement is met de huidige woningschaarste niet ongewoon. Door mensen tijdelijke huisvesting te bieden bij een stads/dorpsgenoot, krijgen zij de kans om in rust en met ondersteuning op zoek te gaan naar een eigen plek. Heb jij ruimte over en wil je een economisch dakloze de helpende hand bieden?

Meld je aan bij Onder de Pannen

Via Onder de Pannen vond Cloud haar thuis bij Paula. Bekijk de video hier

Deze content is alleen beschikbaar als de marketing cookies zijn geaccepteerd.

Drie meiden aan het schilderen, moeder kijkt toe

… voor mensen op de vlucht

Op dit moment zien we veel mensen op de vlucht slaan voor geweld in hun land. Daarnaast wachten duizenden statushouders in het asielzoekerscentrum op een woning. Heb je thuis ruimte om maximaal drie maanden iemand zonder thuis bij jou te laten logeren? Takecarebnb matcht vluchtelingen en gastgezinnen. Word gastgezin en help mee!

Meld je aan bij Takecarebnb

Mijn huis is jouw huis

Voor drie maanden een statushouder in huis nemen via Takecarebnb. Steeds meer Nederlanders doen het. Ben je benieuwd of het ook wat voor jou is? We geven een kijkje in de keukens en woonkamers van twee gastgezinnen. ‘Je krijgt er zóveel voor terug!’
Project
Lees meer