Nederland geeft thuis

Iedereen een thuis

Hoe geef jij thuis?

Geen thuis. We kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Maar wie de beelden ziet van mensen op de vlucht, voelt even hun ontreddering. We geven massaal thuis. We zetten ons huis en hart open. Laten we dat blijven doen. Voor iédereen zonder thuis. Help je ook mee om iemand een thuis te geven?

Geef thuis met woonruimte

Niemand kan zonder thuis. Want dát is de basis voor een menswaardig bestaan. Heb jij een kamer over in huis? Dan kun je het verschil maken voor één van de duizenden statushouders die wachten op een woning, voor een jongere die net op eigen benen gaat staan of voor één van de vele economisch daklozen in ons land. Maak kennis met de initiatieven die Kansfonds ondersteunt en meld je aan!

Ik heb een kamer over

Geef thuis met jouw donatie

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland hebben geen thuis. Laten we daarom samen thuisgeven. Voor mensen die dakloos zijn of dreigen te worden. Voor gezinnen die in armoede leven. Voor mensen op de vlucht. Help je mee?

Doneer direct
Nieuwsbrief

Geef thuis door op de hoogte te blijven

Iedereen verdient een thuis. Want zonder thuis is je bestaan onzeker. De uitdagingen zijn groter dan ooit. Thuisgeven was nooit zo hard nodig als nu. Wil je op de hoogte blijven van hoe we samen kunnen thuisgeven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • * = verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo geven we thuis!

Er gebeurt iets bijzonders in onze samenleving. We geven massaal thuis. Hoe houden we dat vast, net zolang tot iedereen een thuis heeft?
Nieuws
Lees het hele artikel

Terugkijktip

Van woensdag 16 maart t/m vrijdag 1 april zond KRO-NCRV, samen met Kansfonds en Kerk in Actie, elke werkdag Nederland geeft thuis uit. Een serie over hartverwarmende initiatieven waarmee we Nederland willen inspireren om ook thuis te geven voor mensen zonder thuis. Want iedereen verdient een thuis. Afleveringen gemist? Ze zijn nog terug te kijken op NPOstart.