Help elkaar de winter door

De Nederlandse Loterij roept in samenwerking met Kansfonds iedereen op om tussen kerst en oud en nieuw om te zien naar mensen in je familie, buurt of netwerk die het in deze wintermaanden misschien (extra) moeilijk hebben. Wil jij naast het geven van aandacht nog meer doen om anderen te helpen? Dat kan bijvoorbeeld door de energiecompensatie te doneren, als je die zelf niet nodig hebt.

Noodhulp

Deze winter zullen er naar verwachting bijna 1 miljoen mensen in zwaar weer terechtkomen, ondanks de tegemoetkomingen van de overheid. Hun bestaanszekerheid staat enorm onder druk door de stijgende kosten voor dagelijkse boodschappen en energie. Heb jij de energiecompensatie zelf niet nodig? Doneer deze dan aan Kansfonds. Wij zorgen ervoor dat het geld terechtkomt bij de mensen die het nu het hardst nodig hebben. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat niemand deze winter in de kou komt te zitten.

Help je mee?

Heb jij de energiecompensatie komende maanden zelf niet nodig? Help elkaar de winter door. Niemand mag deze winter in de kou zitten!

Ja, ik doneer

Nederlandse Loterij

Goededoelenloterij