Landelijke Inspiratiedag 2024

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert Kansfonds in samenwerking met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV voor de zesde keer de Inspiratiedag voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens. Het thema van deze dag is: ‘Ik ben omdat wij zijn’.

Programma

  • 10.00 – 10.30: Inloop
  • 10.30 – 12.15: Ochtendprogramma met o.a. sprekers: Corine van der Loos, Erik Borgman en bisschop Mgr. Gerard Johannes Nicolaas de Korte
  • 12.15 – 13.15: Lunch en stemmen Kans Inspiratieprijs
  • 13.15 – 14.30: Workshops en uitreiking Kans Inspiratieprijs
  • 14.45 – 15.00: Afsluiting en borrel

Aanmelden

Je kunt je tot en met vrijdag 1 maart aanmelden voor de Inspiratiedag via onderstaande knop. Een week voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met alle praktische informatie. De dag zal plaatsvinden in het M-Mediagebouw: ’s-Gravelandseweg 80 in Hilversum.

Aanmelden

Kans Inspiratieprijs

De Kans Inspiratieprijs is een initiatief van Kansfonds waarmee we het omzien naar elkaar in Nederland willen stimuleren. De prijs wordt uitgereikt aan een inspirerend project op het gebied van diaconie/caritas, dat een thuis biedt aan mensen die het moeilijk hebben. In 2024 is de eerste prijs het wisselbeeld en een geldbedrag van € 5.000.

De winnaars van 2023

De laadpaal van de ziel: vijfde Inspiratiedag voor diaconale initiatiefnemers

De Kans Inspiratieprijs werd eerder dit jaar uitgereikt aan een drietal organisaties die zich op een inspirerende manier inzetten voor de medemens. In dit artikel stellen we je graag voor aan de winnaars.
Nieuws
Lees het artikel

De Inspiratiedag is een initiatief van: