Grote opkomst bij uitwisselingsbijeenkomst Fonds Franciscus

Woensdag 5 februari vond de eerste uitwisselingsbijeenkomst van Fonds Franciscus fase II plaats. Alle 75 deelnemende inloophuizen waren uitgenodigd en maar liefst 130 mensen waren aanwezig op deze geslaagde middag.

Het doel van deze bijeenkomst was kennismaken, ervaringen en kennis uitwisselen en ideeën opdoen. Na een plenaire opening, met onder andere een warm welkom door Kansfonds directeur Henriëtte Hulsebosch en een reflectie op de intakegesprekken door Willem van Sermondt, begaven de bezoekers zich naar de verschillende zalen. Daar konden zij verdeeld over twee rondes luisteren naar een presentatie van STEK Den Haag over hun onderzoek naar inloophuis De Paardenberg en een workshop bijwonen van één van de partners van Fonds Franciscus; Netwerk Dak, de SESAM Academie, Avance en de KNHM Foundation. Er heerste een goede sfeer met veel bekende gezichten en we kunnen dan ook spreken van een geslaagde middag. Veel dank aan degenen die er een succes van hebben gemaakt!