Kansfonds ontvangt prachtige donatie

Een cheque van meer dan vijftienhonderd euro. Bedoeld om de kansen van kwetsbare mensen mee te vergroten en versterken. Afgelopen week mocht Kansfonds een prachtige donatie in ontvangst nemen van trainingsbureau Kjenning.

Een maand lang zette Kjenning tien euro apart voor elke inschrijving voor een training. Dat leverde uiteindelijk 1530 euro op. Het idee voor de actie ontstond tijdens een training. Die werd afgesloten met de vraag ‘wat ga jij nu doen?’. Een vraag waar de mensen van Kjenning zelf ook invulling aan wilden geven.

Eddy Bonthuis, directeur van het bureau vertelt: ‘Als specialist in ontwikkeling van organisaties en professionals in wonen en vastgoed willen wij een steentje bijdragen binnen het sociale domein. Kwetsbare burgers een steuntje in de rug geven. In Kansfonds vinden wij een partner met wie we samen het verschil kunnen maken. Kansfonds brengt ons in contact met concrete projecten waarbij rechtstreeks praktische hulp geboden wordt.’

Samen werken aan een mooiere samenleving

Kansfonds helpt mensen omzien naar kwetsbare mensen in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Het fonds steunt kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. En die zijn opgezet door betrokken mensen die iets willen doen voor de ander. Dat kan alleen dankzij de steun van medestanders. Het werk van Kansfonds wordt mogelijk gemaakt door jaarlijkse bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en de Nederlandse Loterij én van betrokken medemensen en bedrijven. Zo zorgen we met elkaar voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.