Oplossingen voor (jongeren)dakloosheid

Thuissleutels

Voor iedereen die aan de slag wil met het oplossen van (jongeren)dakloosheid hebben we Thuissleutels ontwikkeld. Een platform met concrete voorbeelden en handvatten om direct te starten.

Henriëtte Hulsebosch invloedrijkste professional in de filantropie

Kansfonds-directeur Henriëtte Hulsebosch is de nummer 1 van de DDB 100, de ranglijst van invloedrijkste professionals in de filantropie.
Nieuws
Lees verder

Telling dak- en thuisloosheid volgens ETHOS classificatie

Ieder mens telt, dat is de diepgewortelde overtuiging van Kansfonds. Om een thuis voor iedereen te realiseren is het soms letterlijk nodig om mensen te tellen. In Nederland ontbreekt het zicht op de volledige groep dak- en thuisloze mensen. Om dit te veranderen zijn Hogeschool Utrecht en Kansfonds een pilot gestart met een telling van dak- en thuisloze mensen volgens een nieuwe telmethode: ETHOS.

Lees alles over de ETHOS telling

Beelden dak- en thuisloosheid

Dak- en thuisloze mensen worden in de media vaak op een eenzijdige manier in beeld gebracht. Kansfonds biedt graag alternatief beeldmateriaal aan: een set realistische foto’s van het leven van dak- en thuisloze mensen. Vrij te gebruiken door iedereen die een verhaal post of publiceert over dit thema.

Bekijk en download de beelden

Uitgelichte artikelen